sfeerhaard-bio-ethanol-milano-02
sfeerhaard-bio-ethanol-milano-02
Een Sfeerhaard is een haard waarbij de sfeer vaak belangrijker is dan de warmte. Een sfeerhaard heeft vaak ook geen afvoerkanaal. Ze worden gevoed door elektriciteit of bio ethanol. Wij bieden u hier sfeerhaarden aan die gevoed worden door bio ethanol. De verbranding van deze reukloze vloeistof brengt warmte en sfeer op uw terras. Ze zijn dan ook op elke willekeurige plek buiten te gebruiken zonder dat u er een bepaalde aansluiting voor nodig heeft.

Bio ethanol sfeerhaard is een reukloze sfeerhaard

Bio Ethanol sfeerhaarden; Hier vindt u de schitterende collectie sfeerhaarden van onder andere Ruby Fires. Dit jaar ook meerdere malen gezien bij "Robs grote tuinverbouwing" op de televisie. De sfeerhaarden van Ruby Fires branden op bio ethanol en zijn voorzien van een keramische steen. Deze keramische steen zuigt zich vol met bio ethanol. Het is een zuinig systeem omdat als het ware alleen de verdamping van de bio ethanol brand. Met een liter bio ethanol doe je ongeveer 3 รก 4 uur. Deze vloeistof is reukloos dus geen nare geuren. De sfeerhaarden zijn dan ook binnen en buiten te gebruiken.

Sfeerhaard Tonno

Bio-ethanol sfeerhaard

Sfeerhaard Cuneo

Binnen- en buitenmodel Cuneo is uitgevoerd inclusief Ruby Fires Keramische Brander RVS welke brandt op biobrandstof. Deze is leverbaar in betonlook grijs (een mix van gemalen steen en kunststof, hierdoor blijft het gewicht handzaam).

Afmetingen: 100 x 530 x 260 mm (HxBxD)

Sfeerhaard Salerno

Sfeerhaard Salerno is een sfeerhaard van Ruby Fires welke brandt op bio ethanol. Deze sfeerhaard heeft een RVS brander met een keramische steen.

Sfeerhaard Treviso

Sfeerhaard Treviso is een sfeerhaard van Ruby Fires welke brandt op bio ethanol. Deze sfeerhaard heeft een RVS brander met een keramische steen.

Sfeerhaard (-tafel) Livorno

Sfeerhaard Livorno is een sfeerhaard van Ruby Fires welke brandt op bio ethanol. Deze sfeerhaard heeft een RVS brander met een keramische steen.

Sfeerhaard Milano

Sfeerhaard Milano is een sfeerhaard die brand op Bio Ethanol met een draaibaar bovengedeelte.

Sfeerhaard Cilo

Sfeerhaard Cilo is een sfeerhaard van Ruby Fires welke brandt op bio ethanol. Deze zwart metalen sfeerhaard heeft een RVS brander met een keramische steen.

Sfeerhaard Nuoro

Sfeerhaard Nuono is een sfeerhaard van Ruby Fires welke brandt op bio ethanol. Deze sfeerhaard heeft een RVS brander met een keramische steen.

Sfeerhaard voor warmte en sfeer op uw terras bij Stegeman Luxe Outdoor - U vindt ons in Harfsen Gelderland. Dit is in de buurt van o.a. Lochem, Deventer, Apeldoorn, Zutphen, Doetinchem, Arnhem, Hengelo, Almelo, Enschede, Haaksbergen, Rijssen, Raalte, Goor, Markelo, Holten, Twello