Buitenkarpetten Asis

Buitenkarpetten Asis van NetWeave zijn er in 6 verschillende uitvoeringen. De buitenkarpetten zijn prima geschikt om buiten op uw terras, op uw balkon of onder uw veranda te plaatsen. Bijvoorbeeld onder of bij uw tuinset. Het geeft hierdoor nog meer sfeer en aanzien. Deze buitenkarpetten worden op maat gemaakt en hebben een levertijd van ongeveer 3 weken. De Prijs per M2 is € 38,-  Hier komt de prijs bij van de randafwerking (zie Randafwerkingen). De rolbreedte is 400cm. Bredere maten kunnen echter met behulp van een nette lasnaad ook gemaakt worden. Dit geeft een meerpijs van € 34,-/m1. Prijzen incl. btw. NU 15% korting op alle buitenkarpetten

Buitenkarpetten Asis

Dit zijn buitenkarpetten van diverse bruintinten. De rolbreedte is 400cm. Bij buitenkarpetten met een breedtemaat van meer dan 400cm komt er een meerprijs van € 34,- /m1 bij voor het maken van een lasnaad.

Buitenkarpetten Asis B655

Dit zijn buitenkarpetten van diverse donkerbruintinten. De rolbreedte is 400cm. Bij buitenkarpetten met een breedtemaat van meer dan 400cm komt er een meerprijs van € 34,- /m1 bij voor het maken van een lasnaad.

Buitenkarpetten Asis B666

Dit zijn buitenkarpetten van zwart en bruine tinten. De rolbreedte is 400cm. Bij buitenkarpetten met een breedtemaat van meer dan 400cm komt er een meerprijs van € 34,- /m1 bij voor het maken van een lasnaad.

Buitenkarpetten Asis B677

Dit zijn buitenkarpetten van diverse lichtbruine tinten. De rolbreedte is 400cm. Bij buitenkarpetten met een breedtemaat van meer dan 400cm komt er een meerprijs van € 34,- /m1 bij voor het maken van een lasnaad.

Buitenkarpetten Asis B688

Dit zijn buitenkarpetten van lichtbruine en bruine banen. De rolbreedte is 400cm. Bij buitenkarpetten met een breedtemaat van meer dan 400cm komt er een meerprijs van € 34,- /m1 bij voor het maken van een lasnaad.

Buitenkarpetten Asis B699

Dit zijn buitenkarpetten van donkerbruine en zwarte banen. De rolbreedte is 400cm. Bij buitenkarpetten met een breedtemaat van meer dan 400cm komt er een meerprijs van € 34,- /m1 bij voor het maken van een lasnaad.