borek sun loom bergamo lounge cantello_preview

Sun Loom & Geweven Batyline

Borek Sun Loom is gemaakt van een polyester kern, welke is voorzien van een poly vinylcoating. Deze coating is weer- en uv-bestendig. De Sun Loom draad heeft een zeer vriendelijke en natuurlijke 'touch'. Sun Loom neemt geen vocht op , is slijtvast en verkleurt nauwelijks onder invloed van licht en zon.

Batyline® is een polyestervezel die wordt voorzien van een PVC-coating en vervolgens geweven. Door de vezels onderling samen te smelten ontstaat er een enorm vormvast , rekbestendig en scheurvast weefsel. Bovenop de uitzonderlijke mechanische sterkte beschikt het over een hoge chemische resistentie. De kunststof coating staat garant voor een uitzonderlijk weer- en uv-bestendigheid. Het feit dat geen vocht wordt opgenomen resulteert in een snelle droging en geringe vlekgevoeligheid. Batyline is 100% recyclebaar en eenvoudig te reinigen.

Bergamo by Maarten Olden

De Bergamo serie wordt gekenmerkt door de ronde vormen en is ideaal voor het op een speelse manier samenstellen van uw loungeset.

Collins by Eric Kuster

De collins lijn is ontworpen door Eric Kuster en kenmerkt zich door elegantie. Naast een uitermate goed zitcomfort stralen deze meubels een en al klasse uit.

Loungeset Alton

Loungeset Alton is een vlechtwerk loungeset. De Alton serie is het voorbeeld van een stijlvolle en moderne loungeset die niet te veel ruimte in beslag neemt. Deze loungeset is ontworpen door topdesigner Eric Kuster.
Sun Loom & Geweven Batyline bij Stegeman Luxe Outdoor - U vindt ons in Harfsen Gelderland. Dit is in de buurt van o.a. Lochem, Deventer, Apeldoorn, Zutphen, Doetinchem, Arnhem, Hengelo, Almelo, Enschede, Haaksbergen, Rijssen, Raalte, Goor, Markelo, Holten, Twello