borek outdoor fabric libero lounge 2_preview

Outdoor Fabric Dining & Lounge

Leisuretex® is een combinatie van vinyl en Olefin. Het materiaal is tot in de kern gekleurd, uv- bestendig en kleurvast. In de collectie Dolce en Libero is Leisuretex® aan de achterzijde voorzien van een waterdichte coating en is daardoor schimmelwerend en bestand tegen water van zwembaden en zeewater.

Olefin is een kunststof vezel. Het materiaal is tot in de kern gekleurd, uv-bestendig en heeft een hoge kleurechtheid. In de collectie Toscana en Serano is Olefin aan de achterzijde voorzien van een waterdichte coating en is daardoor schimmelwerend en bestand tegen water van zwembaden en zeewater. daarnaast is Olefin 100% recyclebaar.

Dolce

De Dolce collectie heeft door het volledig in Leisuretex uitgevoerde design een robuuste maar toch ook zeer chique uitrstraling. Door het gebruik van Leisuretex is de set volledig vuil- en waterafstotend en zeer kleurvast.

Libero

De Libero collectie is met haar RVS onderstel de ultieme combinatie tussen het uiterst comfortabel genieten van uw tuin en het beheren van een zeer luxe en moderne set.

Serano

Evenals de Libero set combineert de Serano het outdoor fabric met een RVS frame en onderstel. De set kenmerkt zich door haar elegante uitstraling met het gebruik van het Olefin materiaal.
Borek Outdoor Fabric Dining & Lounge bij Stegeman Luxe Outdoor - U vindt ons in Harfsen Gelderland. Dit is in de buurt van o.a. Lochem, Deventer, Apeldoorn, Zutphen, Doetinchem, Arnhem, Hengelo, Almelo, Enschede, Haaksbergen, Rijssen, Raalte, Goor, Markelo, Holten, Twello