18.127.38_gasbarbecue_geneva_front-1

Outdoorchef Buitenkeukens, BBQ's en Grills

Outdoorchef buitenkeukens zijn er in vele soorten. Deze collectie omvat unieke gas- en houtskoolbarbecues met daarnaast een groot aantal ingenieuze accessoires. Het kernproduct van Outdoorchef is de gaskogelbarbecue met draaibare trechter voor gezond en veelzijdig barbecueën.
Outdoorchef buitenkeukens onderscheiden zich door een afwerking van zeer hoge kwaliteit en een bijzonder innovatieve producttechnologie. De hoge eisen aan de vormgeving en de goed doordachte details maken het barbecueën tot een ongecompliceerde en comfortabele vrijetijdsbelevenis.

Barbecue Outdoorchef Gas

Barbecue Outdoorchef Gas: Het wereldwijd gepatenteerde trechtersysteem in de kogel beschermt tegen vetvlammen en onaangename rook. Het verenigt een ongelooflijke veelzijdigheid en perfectie met de zekerheid gezond te barbecueën. Afhankelijk van de positie van de trechter, kan de barbecue grillen, roosteren, bakken, braden, wokken, koken, stomen enz.. Met de speciaal ontworpen barbecueaccessoires zijn de mogelijkheden eindeloos. Voorverwarm tijd voor: ongeveer 10 minuten.

Barbecue Outdoorchef Kolen

Barbecue Outdoorchef Kolen: De houtskool bol barbecue is een innovatie op het gebied van houtskoolbarbecuen en daarmee het meest geavanceerde product in zijn klasse. In tegenstelling tot standaard bol becues is de Outdoorchef uitgerust met het gepatenteerd trechtersysteem® en met een geïntegreerd vetopvangreservoir. Deze innovatie in barbecuetechniek staat garant voor barbecueën op het allerhoogste niveau, zonder schadelijk en vervelend opvlammend vet.

Barbecue Outdoorchef Elektrisch

Barbecue Outdoorchef Elektrisch: De kogelbarbecue van Outdoorchef is een echte innovatie op het gebied van elektrische barbecues. Hij beschikt over een warmtereflector waardoor de warmte gelijkmatig wordt verdeeld en de barbecue temperaturen tot 300° C kan bereiken. Met de elektrische kogelbarbecue van Outdoorchef kunt u dankzij het gesloten grillsysteem ook koken en stoven. In de kogelvormige bak worden warmte- en luchtstromen optimaal gebruikt.
Outdoorchef buitenkeukens bij Stegeman Luxe outdoor