18.127.38_gasbarbecue_geneva_front-2

Outdoorchef gas BBQ's

De meest compacte gaskogelbarbecue (Ø 42 cm) ter wereld, voorzien van de unieke trechtertechnologie van Outdoorchef. In slechts enkele eenvoudige stappen verandert deze kogelvormige allrounder in een openluchtbarbecue, of dat nu op een (stads)balkon, in de tuin, in het park, aan het strand bij de camper of op een kampeerterrein is

Barbecue Outdoorchef City Gas

Barbecue Outdoorchef City Gas is de meest compacte gaskogelbarbecue (Ø 42 cm) ter wereld, voorzien van de unieke trechtertechnologie van Outdoorchef.

Barbecue Outdoorchef Porto

Barbecue Outdoorchef Porto, deze compacte gaskogelbarbecue is, voorzien van de unieke trechtertechnologie om te koken, te bakken en te grillen.

Barbecue Outdoorchef Delta

Barbecue Outdoorchef Delta, deze gasbarbecue heeft een mooi modern design en is voorzien van een verrijdbaar onderstel met twee grote wielen en één zwenkwiel met remfunctie.

Barbecue Outdoorchef Leon

Barbecue Outdoorchef Leon, een robuuste gaskogelbarbecue voorzien van een scharnierdeksel, voor het moeiteloos openen en sluiten van het deksel.

Barbecue Outdoorchef Ambri Zwart

Barbecue Outdoorchef Amrbi, een duurzame en wendbare gaskogelbarbecue voor het kleinere barbecuegezelschap.

Barbecue Outdoorchef Ambri Ruby

Barbecue Outdoorchef Amrbi, een duurzame en wendbare gaskogelbarbecue voor het kleinere barbecuegezelschap.

Barbecue Outdoorchef Ascona Zwart of Blauw

Barbecue Outdoorchef Ascona, de praktische en compacte variant voor elk tuinfeest, in klassiek design, voorzien van twee separate ringbranders.

Barbecue Outdoorchef Ascona Ruby

Barbecue Outdoorchef Ascona, een praktische, compacte variant voor elk tuinfeest, in klassiek design, voorzien van twee separate ringbranders.

Barbecue Outdoorchef Montreux

Barbecue Outdoorchef Montreux, deze gaskogelbarbecue is de opvolger van de Roma en uiteraard voorzien van twee onafhankelijke ringbranders.

Barbecue Outdoorchef Geneva

Barbecue Outdoorchef Geneva, deze zeer luxe uitgevoerde kogelbarbecue is voorzien van een RVS buitenwerk om zo uw gasfles optimaal op te bergen.

Barbecue Outdoorchef Munich

Barbecue Outdoorchef Munich, deze nieuwe kogelbarbecue overtuigt niet alleen door zijn knappe design. Hij is ook uitgerust met de unieke trechtertechnologie die gezond en gevarieerd barbecueën mogelijk maakt.

Barbecue Outdoorchef Paris Deluxe

Barbecue Outdoorchef Paris Deluxe, De multifunctionele kogelbarbecue uitgerust met twee onafhankelijke ringbranders en een zijbrander voor het bereiden van bijgerechten en sausen.

Barbecue Outdoorchef Venezia

Barbecue Outdoorchef Venezia is uitgerust met het gepatenteerde trechtersysteem en met een «Steakhouse»-Grill met twee gietijzerenbranders.