Outdoorchef Kolen Barbecue
Outdoorchef Kolen Barbecue

Outdoorchef kolen BBQ's

De Outdoorchef houtskool bol barbecue is een innovatie op het gebied van houtskoolbarbecuen en daarmee het meest geavanceerde product in zijn klasse. In tegenstelling tot standaard bol barbecues is de Outdoorchef uitgerust met het gepatenteerd trechtersysteem® en met een geïntegreerd vetopvangreservoir. Deze innovatie in barbecuetechniek staat garant voor barbecuen op het allerhoogste niveau, zonder schadelijk en vervelend opvlammend vet.

Barbecue Outdoorchef City Charcoal 420

Barbecue Outdoorchef City Charcoal 420, de kleinste houtskool-kogelbarbecue (Ø 42 cm), voorzien van de unieke trechtertechnologie van Outdoorchef voor direct en indirect barbecueën.

Barbecue Outdoorchef Easy Charcoal 480

Barbecue Outdoorchef Easy Charcoal 480, de compacte houtskool-kogelbarbecue met unieke trechtertechnologie! Het opklapbare grillrooster maakt het bijvullen van houtskool vóór en tijdens het barbecueën gemakkelijk.

Barbecue Outdoorchef Rover 480

Barbecue Outdoorchef Rover 480, de elegante houtskool barbecue met een modern design. Met het opklapbare grillrooster wordt het bijvullen van houtskool vóór en tijdens het barbecueën heel eenvoudig.

Barbecue Outdoorchef Easy Charcoal 570

Barbecue Outdoorchef Easy Charcoal 570 heeft een stabiel onderstel voorzien van poedercoating, met eenvoudig bedienbare zuurstoftoevoer.

Barbecue Outdoorchef Rover 570

Barbecue Outdoorchef Rover 570, met het unieke trechtersysteem heeft u gegarandeerd een uitstekende barbecuekwaliteit zonder brandend vet, dat slecht voor de gezondheid is.

Barbecue Outdoorchef Classic Charcoal 570

Barbecue Outdoorchef Classic Charcoal 570 betovert u met zijn klassieke, stabiele en wendbare onderstel met zijtafel van eucalyptushout(FSC).